Ceremóniamester, Esküvő LOADING...

LOADING bowlingozós esküvő Gyulán…

ceremoniamester-konzultacio-eskuvo-elott-dori-balint

Az esküvőszimfónia következő tétele duplázós. Egymás után két esküvőnek nézek elébe: szombaton és hétfőn(!).
Döbbenetesen sok a hasonlóság a két jegyespár között.

Kiemelem a biciklit mint témát: Dóri gyerekkorában a kerékpáros balesetek csúcstartó világbajnokának készült, szerencsére mindig túlélte. Rengeteget tanult minden esésből, ahogyan a jogi könyvekből vizsgákból.
(a hétfői páros vőlegénye hajtott bele a rózsabokorba kiskorában. Pszt!)

Otthoni környezetben, Gyulán házasodnak össze, alaposan felkészültünk a nagy napra.

Emlékszem, már az első találkozáson összebarátkoztunk. Persze engem könnyen le lehet venni a lábamról egy kis házi sütivel. Ha nem is ez volt a terve Dórinak, mégis hozott. Érted, az első ismerkedős találkozóra!
Nem, nem elvárás, de meghatódva majszoltam a túrós-csokis finomságot.

Másodszor is megleptek. Tegnap. Ugyanis piros szívecskéket sütöttek, és abból is hoztak nekem.

Persze Dóri tudja, hogy a gasztronómiai hadviselés a legbékésebb akció az emberiség életében. Például Bálintot is joghurt tortával csábította el.

Szóval tegnap átbeszéltük még a fagyizóban az esküvő menetét, a véglegesített forgatókönyvben még felmerült pontosításokat, változtatásokat. Felpörögtünk az édességtől, nagyokat nevettünk, és hatalmasat beszélgettünk is.

Gyulán (Hevesi Tamás fantasztikus énekes városában!) a katolikus templomban fogadnak örök hűséget, amit a Park Hotelben fogunk megünnepelni. Csodálatos család van kialakulóban. Már megpróbálták a bővülést: örökbe fogadtak egy zsiráfot. Tapasztalt apukaként azt gondolom, nem lehetett vele túl sok feladat, de kezdetnek mindenképpen kiváló és dicséretes ötlet.

Vidám és bohókás életükről természetesen született egy Hubadúr-dal (esküvői meglepetés), alig várom, hogy elénekelhessem nekik is.

A Trónok harca napi penzuma kimarad az esküvő miatt, puff neki. Bowling pálya sem várható, ahol a legjobb barátokkal elüthető az idő.

Akkor nem marad más, mint a buli: mindenkire számítunk! Majd gurítunk mást, hihihi…

Dóri, Bálint, hamarosan találkozunk! Boldog esküvőt!