Esküvő LOADING..., Ti vagytok az ügyfeleim

LOADING hegymászós esküvő….

Az esküvőszimfónia idei szezonzáró allegro tétele a lenyűgöző hegyek szerelmeseiről zengedezik!

Hadd kezdjem előbb személyes gondolatokkal. Az idei esküvői szezon (2017) márciusban indult nekem. Minden esküvőnél azt éreztem, nem lehet jobb, szebb, és pont mint a hegymászásnál, újabb szférákba érkeztem, még nagyszerűbb családi rendezvényekbe csöppentem bele. Azt hiszem, méltó zárása lesz az idei évadnak a holnapi esküvő.

Az ország egymástól talán 2 legtávolabbi városából indult el Julcsi és Árpi, hosszú, egymás nélküli évek után találkoztak először.

Diplomák, kalandos külföldi utak, nemzetközi barátságok, osztrák Via Ferrata (Haidsteig) túra előzte meg a találkozást, így bőven volt miről egymásnak mesélni.

Kiemelkedő emberek házasságkötése lesz. Egyikőjük az Alvás-Olimpián, másikuk az Excel-Olimpián nyerne fedettpályás kötöttfogású és freestyle versenyen egyaránt aranyérmet.

A legjobb mégis az, hogy együtt sportolnak: túra és TRX a menő. Ez egy hosszú gumikötél, amibe belekapaszkodnak és belerugóznak, beleugornak, nyújtanak, lazítanak és a végére kikapcsol, feltölt.

Tökéletes lecke a holtomiglan-holtodiglan házassághoz: a szoros kötelék mindig is ott van, de néha engedni kell (hadd menjen…), a kötelék úgysem ereszt, ha jól kapaszkodsz, ha akarod fogni.

Van itt még egy fontos biztonsági kötél, mint a karabíner a Via Ferrata-n. Ez nem más, mint a szerető család és a nagyszerű barátok, kollégák, akiknek az a mérhetetlen nagy szerencséje van, hogy szemtanúi lehetnek ennek a csodaszép esküvői fogadalomtételnek, és együtt ünnepelhetik meg utána egy hatalmas buliban.

Feketén, fehéren ki merem mondani, ez a pár boldogságra termett.

Erről a boldogságról szól a nekik írt vidám és csipetnyi humorral fűszerezett Hubadúr-dal is, amit alig várok, hogy átadhassak.

Julcsi, Árpi, vigyázzatok egymásra és bimbódzó családotokra az égigérő létrákon a hegyekben!
De addig is, boldog esküvőt!

Esküvő helyszíne: Kőhegy Fogadó, Üröm
Esküvői fotós: Szabó Gábor (Pillanatom) – az ő egyik fotóját használtam fel a posztban
Esküvői film: Orosz Péter (Esküvőifilmed)
Esküvői DJ: Vincz Enzo (Lagzim)


üdv, Hubadúr
ceremóniamester és trubadúr