Esküvő LOADING...

LOADING körjáték-mentes esküvő…

 

Az esküvőszimfónia mai allegro tételében kivételesen nem körjátékozunk!

Bár ki tudja!

Ugyebár, ha egy kedves óvónő egyszer elszabadul…

Erről jut eszembe, amikor barátainkkal Activityztünk, akkor úgy adódott, hogy 2 óvónő volt a másik csapatban. Ők jöttek. Rajzolni kellett.

Egyikük elkezdett egy messziről is jól kivehető kört rajzolni, éppen egy C betűnyi kurflinál járt, amikor a másik diadalittasan rávágta:
– Babakocsi?
– Az!

Állítólag ilyen logikájuk van az óvónőknek, ezért képesek minden(féle) gyermeket megérteni. Hihetetlen.

Azt hiszem, ez a képesség nagyon jól jött az esküvőszervezéshez, hát még ha egy tervezésben élen járó szupermanus a délutáni viszonylatban értelmezhető jövendőbelije.

Megnéztek közösen az elmúlt pár évben 8 lagzit, és ehhez képest szeretnének valami egyedit. Nos, összeállt a kép, és garantáltan egyedi lesz az esküvő.

Erre az alkalomra írtam róluk egy Hubadúr-dalt a sztorijukból, amit elő is fogok adni, sőt CD-n megkapják, hogy az unokáknak is meg tudják majd mutatni a megénekelt pillanatképet. Alig várom, hogy átadhassam nekik a vendégek jelenlétében.

Enikő és Feri egyszerűen vonzzák a nagy csinnadrattákat: Szilveszterkor jöttek össze, augusztus 20-án volt az eljegyzés. Nem bízzák a véletlenre, hiszen ma pedig a fél világ velük fürdik a boldogságban (ld. FINA vizes VB Budapesten).

Sok tekintetben rendhagyó esküvőre számíthatunk, de nem merészkedek kikottyintani egy elemet sem…

Hamarosan találkozunk!

Enci, Feri, boldog esküvőt!

Esküvő helyszíne: Dudok Rendezvényház
Esküvői dekoráció: Dekor Botos Julival
Esküvői fotós: Mészáros Diána
Esküvői DJ: DJ Soulja


üdv, Hubadúr
ceremóniamester és trubadúr