• LOADING paprikás esküvő…

    Anikó és Gábor jegyesfotózáson (Fotó: Nagy Károly)

    Az esküvőszimfónia holnapi allegro tétele a paprika fóliasátrába repít bennünket.

    Anikó és Gábor az agrárium két kiváló szakembereként paprikát termesztenek – átlagos földi halandó számára felfoghatatlan méretű – fóliasátorban.

    Biztosan a paprika ropogós sárga húsa és zsenge zöld levele ihlette és tette eleve egyértelművé az esküvői dekoráció alapszíneit. Viszont a hangulatunk ennek ellenére nem lesz paprikás mégsem, mert az igényes lábalávalóról a Nyíregyházi Színház zenei vezetője, Kazár Pál személyesen fog gondoskodni a zenekarával.

    Nagyapámtól tanultam, hogy a paprika igen kényes növény. Óvatosan kell gondozni. Pont úgy, mint egy kapcsolatot.

    Gábor is úgy látta meg Anikót, mint a legszebb paprikát a piacon. Egészségesen csillogott, formája és zamata megigézte. Abban a pillanatban eldőlt a sorsuk: azóta sülve-főve együtt vannak.

    Néha elcsodálkozom, miért a paprika termesztésére adták fejüket: a paradicsom sokkal jobban hasonlít a focilabdára, amit kisgyermek kora óta rugdos nagy lelkesen Gábor.

    Azt hiszem, ha részt vennének egy TV-sorozat versenyen, 1-2 beidézett mondatból tudnák a megfejtést, és a főnyereménnyel ballagnának haza. Már amennyiben nem repülőt nyernek.

    A röpke 12 éves sztorit egy vidám Hubadúr-dalban foglalom össze. Alig várom már, hogy elénekelhessem és átadhassam CD-n.

    Anikó, Gábor, boldog esküvőt!

    Esküvő helyszíne: Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
    Esküvői fotós: Nagy Károly
    Esküvői zenekar: Folk Fusion Band

    üdv, Hubadúr
    ceremóniamester és trubadúr

    Na, jó, ezt mindenképpen hallhassátok meg!

Comments are closed.

A honlap további használatához a (lakodalmi) sütik használatát el kell fogadni. További információ

A (lakodalmi) süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás