Esküvő LOADING..., Ti vagytok az ügyfeleim

LOADING paprikás esküvő…

Anikó és Gábor jegyesfotózáson (Fotó: Nagy Károly)

Az esküvőszimfónia holnapi allegro tétele a paprika fóliasátrába repít bennünket.

Anikó és Gábor az agrárium két kiváló szakembereként paprikát termesztenek – átlagos földi halandó számára felfoghatatlan méretű – fóliasátorban.

Biztosan a paprika ropogós sárga húsa és zsenge zöld levele ihlette és tette eleve egyértelművé az esküvői dekoráció alapszíneit. Viszont a hangulatunk ennek ellenére mégsem lesz paprikás, mert az igényes lábalávalóról a Nyíregyházi Színház zenei vezetője, Kazár Pál személyesen fog gondoskodni a zenekarával.

Nagyapámtól tanultam, hogy a paprika igen kényes növény. Óvatosan kell gondozni. Pont úgy, mint egy kapcsolatot.

Gábor is úgy látta meg Anikót, mint a legszebb paprikát a piacon. Egészségesen csillogott, formája és zamata megigézte. Abban a pillanatban eldőlt a sorsuk: azóta sülve-főve együtt vannak.

Néha elcsodálkozom, miért a paprika termesztésére adták fejüket: a paradicsom sokkal jobban hasonlít a focilabdára, amit kisgyermek kora óta rugdos nagy lelkesen Gábor.

Azt hiszem, ha részt vennének egy TV-sorozat versenyen, 1-2 beidézett mondatból tudnák a megfejtést, és a főnyereménnyel ballagnának haza. Már amennyiben nem repülőt nyernek.

A röpke 12 éves sztorit egy vidám Hubadúr-dalban foglalom össze. Alig várom már, hogy elénekelhessem és átadhassam CD-n.

Anikó, Gábor, boldog esküvőt!

Esküvő helyszíne: Hunor Hotel és Étterem, Vásárosnamény
Esküvői fotós: Nagy Károly
Esküvői zenekar: Folk Fusion Band

UPDATE: Gábor édesanyja az esküvő után 2 hónappal írt nekem egy igen kedves levelet.
Itt elolvashatod.

 

üdv, Hubadúr
ceremóniamester és trubadúr

Na, jó, ezt mindenképpen hallhassátok meg!